• JAG SÖKER PERSONAL

VAD VI GÖR
PERFEKT MATCHNING MELLAN FÖRETAG OCH KANDIDAT

EVERYDAY hjälper vi dig att hitta och rekrytera toppkandidater. Vi samarbetar med alla typer av företag och organisationer, stora som små. Kontakta oss idag för att inleda ett långvarigt och framgångsrikt samarbete.

VAD VI ERBJUDER
REKRYTERING OCH INHYRNING AV BÅDE JUNIORA OCH SENIORA KANDIDATER

Med EVERYDAY erbjuder vi en flexibel och professionell lösning där ni har möjlighet att först hyra in kandidater och därefter anställa. Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen och säkerställer att rätt person matchas med era behov. Initialt är de anställda hos oss, vilket ger både er och kandidaten utrymme att bedöma matchningen innan ni tar ett definitivt beslut om övergång. Vid en lyckad matchning erbjuds möjligheten att övergå till en fast anställning hos er efter en förutbestämd tidsperiod. Genom hela denna process agerar EVERYDAY som en pålitlig samarbetspartner, och vi garanterar en smidig övergång för både den anställde och ert företag. Det är värt att nämna att vi särskilt har expertis och framgång i att rekrytera seniora kandidater, vilket ytterligare stärker vårt engagemang att tillhandahålla högkvalitativa lösningar för er företagsrekrytering.

VARFÖR EVERYDAY?
VI KAN TECH

På EVERYDAY har vi en fot stadigt inom TECH-världen. Och vi kommer aldrig göra avkall på våra höga ambitionsnivå att förstå våra kunders tekniska behov likväl som kandidaternas färdigheter. Ska vi hitta den perfekta matchning är detta en nyckelfaktor för att nå framgång i det vi gör.

PERSONLIG KONTAKT

Att vara första valet för både kunder och kandidater inom TECH är ett tydligt mål hos oss på EVERYDAY. Därför lägger vi stor vikt vid den personliga kontakten och att vi lär känna varandra på riktigt. Vi söker personligheter, hjärtan och sinnen. Betydelsen av att verkligen förstå våra kunder och kandidater är det som är grunden för långvariga relationer.

BEHÖVER DU REKRYTERA?

Låt oss ta ett möte för att se hur vi på EVERYDAY kan hjälpa dig!